06-03-2015

Isefjord nordøst

Havde nogle timer til noget fyraftens fiskeri og ville lige testfiske fjorden, da jeg skal guide der i morgen. Da jeg ankom til pladsen, var det fine forhold med bølger og vind skråt ind på kysten. Jeg affiskede et kort stykke, inden 1. hug og kort efter landede jeg en UM'er. Lidt længere henne havde jeg igen et hug, og da jeg løftede fluen til nyt kast, var der en pæn følger, som fulgte fluen meget aggressivt men ikke huggede. Derefter gik der et stykke tid, inden der var kontakt igen. Det var også en pæn fisk og efter en rigtig god fight med flere spring, kunne jeg lande en blank fisk på 47 cm. I det øjeblik jeg tog fisken med hånden røg fluen ud, så det var i sidste sekund. jeg genudsatte den, og lidt længere henne fik jeg en målsfisk. Herefter mærkede jeg ikke mere, men da jeg drog hjemad var jeg godt tilfreds, og det tegner lovende for i morgen. Vandet er nu ca. 4 grader, og fjorden er ved at vågne...

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden