10-02-2015

Isefjorden syd og midt

Fiskede i går i den helt sydlige del af Isefjorden. Det var meget højvandet men forholdsvis lunt i vejret. Fiskede to lange stræk af, men der var ingen kontakt, og jeg så heller ikke andre, der fangede noget.

I dag fiskede jeg så sammen med Jesper Tews, som skulle ud og have indviet sin nye fluestang. Da vinden igen i dag kom fra det NV hjørne, var vi lidt låst mht. pladsvalg, og Nordkysten var desværre udelukket. Jeg valgte en gammel klassiker, som godt kan være blandt de første som starter, når vejret føltes forårsagtigt som i dag. Efter lidt overvejelser startede vi på første hotspot, og der gik ikke længe, inden Jesper havde fast fisk på sin Polar Magnus, som jeg havde anbefalet. Jesper fik landet en fin lille blankfisk på 41 cm, og så var den Guideline stang indviet. Kort efter fik jeg en UM'er, men derefter var der lidt stilstand i fiskeriet, og vi gik videre til et andet hotspot. Vinden drillede lidt mere nu, og jeg sagde til Jesper, at han skulle starte på hjørnet, hvor der var godt dybt, og vinden kom mest gunstig. Jeg var lige nåede lidt længere ned af strækket, da Jesper havde fast fisk igen, og denne gang var der mere størrelse på. Efter en god fight kunne Jesper lande en flot blankfisk i god kondition. Det viste sig at være en PR på 48 cm og en super flot blankfisk, og nu er det vist helt sikkert, at en ny fluefisker er født...

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden