11-01-2015

Storm

De to storme Dagmer og Egon har umulig-gjort kystfiskeri i fjordene for mit vedkommende. I de næste dage skal man være opmærksom på meget forhøjet vandstand i både Isefjorden og Roskilde fjord, som gør det rigtig svært at nå ud til de gængse tangbælter, rev og andre hotspots. 

Da jeg takket være Lars Juel er blevet nøglefisker i den igangværende Isefjordsundersøgelse, er der her et link til en delstatus på undersøgelsen http://www.sportsfiskeren.dk/delstatus-paa-isefjordsundersoegelsen

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden