23-12-2014

Isefjord nordøst

Fiskede på den sammen plads, hvor jeg fandt fiskene sidst. Kunne se at det var usædvanlig højvandet.  Allerede i 3. kast var der kontakt, men den var ikke lige sådan at dressere, så den røg desværre af, men den virkede ikke specielt stor. Tænkte at det ville blive en af de rigtig gode dage, men det blev det ikke. Vinden tiltog og gik i en mere nordlig retning, hvilket besværliggjorde kastene og desuden steg vandstanden, og bølgerne brækkede og kom mere lige på kysten. Gav det virkelig et skud på trods af de ugunstige forhold, men lige hjalp det, der var ikke yderligere kontakt. Men sådan er jagten på de blanke overspringere i den yderste del af Isefjorden, der kan være virkelig langt imellem dem. Snakkede dog med en spinnefisker Birger fra København, der også trosede vejrliget. Han havde fået en målsfisk, som han havde genudsat.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden