25-11-2014

Naturcenter Hammergården og fremtidsvisioner

Var søndag til møde med repræsentanter for Hammergårdens bestyrelse. Jeg var der for at fortælle om, hvad vi lystfiskere gerne vil have af faciliteter i et fremtidigt naturcenter. Hammergården ligger meget naturskønt lige ned til Hammerkrogen ved Hammer Bakker, og hele strækningen fra Vellerup Vig er jo kendt havørredterræn. Så det er jo oplagt, at der i det kommende blå-grønne knudepunkt på Fjordstien er tænkt på os lystfiskere. Vi havde et godt og konstruktivt møde med masser af ideer og visioner, og der var mange bolde i luften. Lige fra undervisningsbæk til arkitektkonkurrence i det kommende byggeri og naturgenopretnings projekt. Et arbejde som virkelig kan bringe Frederikssund Kommune på banen natur- og fiskeimæssigt, og så er det jo oplagt at også bruge Fishing Zealand i den henseende, hvis Frederikssund Kommune tilmelder sig samarbejdet. Jeg skal til møde igen, hvor vi skal sammenstykke og begynde at realisere alle visionerne.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden