26-10-2014

Mistet linekurv 26. okt. 2014

På en af mine nylige lavt vands bonanza ture mistede jeg desværre min trofaste Orvis linekurv ved en kæmpebrøler. Var i ren eufori meget optaget af at fotografere og rense mine fangne fisk og i et øjebliks uopmærksomhed satte jeg min linekurv i vandkanten på nogle sten. Da jeg var færdig med at rense fisk, opdagede jeg at linekurven var væk. Den kraftige fralandsvind havde simpelthen ført den så langt ud på fjorden, at jeg var usikker på, om det var den, jeg kunne se i horisonten. Så hvis der er nogen, som i den nordlige Isefjord finder en Orvis linekurv med et Fabulous Fly Fishing klistermærke, vil der være en findeløn, som består af nogle af mine favoritfluer.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden