15-11-2014

Isefjorden midt

Fiskede på en plads på den østlige side syd for Orø. Lidt besværligt at kaste grundet den hårde vind, som så ofte forårsagede kastevinde under skrænterne. Fiskede strækket igennem en gang uden kontakt. Fiskede mig tilbage mod bilen, da jeg ville nå en plads mere. Da jeg kom til pynten, huggede en havørred min Alivereje med UV. Den fulgte pænt med ind, men da den kom tættere på begyndte den at springe, og det gjorde den i alt 7 gange, men krogen sad godt, og jeg kunne til sidst efter flere forsøg håndlande den. Den var lettere farvet, så jeg genudsatte den hurtigt. Tog lige pynten en gang til, men mærkede ikke yderligere, og besluttede at rykke til en plads, som ligger lidt nordligere, inden det blev mørkt. Vel ankommet til den næste plads, kunne jeg konstatere, at vinden var tiltaget, og der var ret godt piv på. Fiskede et langt stræk og fiskede hotspottet på pladsen igennem flere gange, men jeg mærkede ikke mere på en dag med blæst og lavvande - dog stigende vand henimod aften. Generelt er der lidt længere mellem fiskene, efter hvad jeg hører, men bare klø på for inden længe kommer der er et nyt træk mod fjordene med den første nattefrost.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden