13-11-2014

Fishing Zealand konference

Var i går på Hotel Frederiksminde i Præstø, hvor Fishing Zealand holdt konference om, hvor langt projektet er kommet, og visioner om hvordan fremtiden skal se ud. Der var repræsentanter fra de deltagende kommuner og interesserede kommuner, miljø- og turistfolk, lystfiskerklubber, sportsfiskere mm. Konferencen var rigig godt besøgt, og der var nogle interessante oplæg og workshops med nogle gode pointer. Jeg var der bl. a. for at få lidt mere viden om Fishing Zealand i forhold til mit ønske om, at Frederikssund Kommune tilmelder sig samarbejdet. Men også for at høre om Ørredpatruljen. Et projekt, som er kommet på benene grundet et samarbejde mellem Roskilde kommune, Roskilde lystfiskerklub (Rolk) og Danmarks Sportfisker Forbund, og visionen er, at det spreder sig til andre kommuner. Se film om projektet her https://www.youtube.com/watch?v=6FQN1gYd39c Det går ud på, at inddrage børn og unge i vandløbspleje og også påtage sig et socialt ansvar ved at inddrage udsatte børn og unge. Meget spændende og jeg fik nogle gode kontakter. Jeg så også meget gerne noget lignende i Frederikssund Kommune. Vi har allerede tyvstartet lidt, og jeg har beskrevet et forløb, som jeg har lavet på min skole under Vandpleje her på siden. Fik dog også en rigtig god fiske snak med Claus Eklundh fra www.fiskekurser.dk og Niels Lagergaard, som begge er guider i Fishing Zealand. En spændende dag og jeg fortsætte mit lobby arbejde for at  få Frederikssund Kommune med i Fishing Zealand, og jeg har flere møde med repræsentanter for kommunen i den nærmeste fremtid.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden