09-11-2014

Isefjorden midt og nordøst

Har kun haft tid til et par hurtige aftenture og en morgentur. Fik ikke det store rent fangstmæssigt, men så en rigtig pæn fisk på lavt vand, som jeg dersværre skræmte. Bliver stadig overrasket over, hvor langt inde de står, selvom jeg nu lægger langt flere kast langs med land i min vaderetning, end jeg plejer. Som billedet viser, har det været meget lavvandet og særligt i går aftes. Meget højvandet i morges men det eneste jeg havde af kontakt, var en fisk, som fulgte fluen og nappede i den uden at blive hængende. Har ellers hørt om andre, som har fisket de samme pladser og har haft masser af kontakt. Har meldinger fra midt i fjorden samt den nordlige del med flere flotte blankfisk fra 48 cm helt op til omkring de 60 cm. Så der er åbenbart ved at indfinde sig flere af de større blankfisk med de faldende vandtemperature, men det gælder som altid om at finde dem.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden