26-10-2014

Bonanza på lavt vand.

Var på samme plads igen kl. 7 (vintertid) og denne gang med et flydende skydehoved. Jeg var simpelthen nødt til at prøve, om gårsdagens gode fiskeri var tilfældigt. Startede meget længere inde, end jeg plejer, og der gik ikke længe, inden jeg skræmte en fisk, selvom jeg kun gik på ½ meter vand, men den stod endnu længere inde. Lidt længere henne havde jeg en følger. Fiskede videre på det lave og pludselig var der hug ved det mørke bælte. Fik hurtigt en UM'er i hænderne, som jeg genudsatte. Kastet efter var der fisk igen, og denne gang var det en med lidt mere tyngde. Efter en god fight landede jeg en massiv farvet fisk på 50 cm, som kort efter fik friheden igen. Fiskede et langt stykke inden der var en fisk efter min Alivereje. Jeg satte farten på fluen op, og den huggede på helt kort line. En fin blankfisk på 43 cm, som røg med hjem. Gik tilbage og holdt en lille pause. Fiskede strækket igen og havde lidt hug og følgere. Fiskede mig tilbage i min normale vadedybde, men der var ingen kontakt. Gik med med vilje uden om det mørke bælte, da jeg vadede ind, og efter en kort pause ville jeg tage strækket igen. Der gik ikke mange kast, før der var fisk på nærmest i nedslaget. Den huggede på det lave vand, hvor jeg lige havde vadet forbi længere ude. Kunne med det samme mærke, at det var en god fisk. Efter en rigtig god fight ku' jeg lande en blankfisk på 55 cm, som også røg med hjem. Da jeg havde sundet mig lidt fiskede jeg mig tilbage, da jeg snart skulle hjemad. Synes jeg mærkede lidt småpillen ved fluen, og i kastet efter var der fisk igen. Efter en god fight holdt jeg endnu en blankfisk i superkondition på 53 cm i hænderne, som jeg hurtigt genudsatte. Absolut en godkendt dag med 5 fisk i hænderne, og så kom snittet op. Endnu en gang tak Morten for at vise mig det meget actionprægede fiskeri på lavt vand.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden