12-10-2014

Isefjord nord

Fiskede i går med Lars Hjelmsø på et nordligt hotspot. Lars havde hurtigt kontakt med en målsfisk, som han genudsatte og kort efter en UM'er. Gik lidt længere op ad kysten og efter en fokostpause i det solrige vejr, begyndte det at køre for mig, og jeg fangede to UM'ere lige efter hinanden. Herefter kørte det bare, og vi havde masser af kontakt, hug, fangne og mistede fisk. Flest UM'ere men også målsfisk. Jeg gik lidt foran Lars og sagde, at der var fisk lige uden for os, men de huggede meget forsigtigt. Lars havde netop sagt, at det sikkert var fioliner, da han fik dem på nu, men sekundet efter var der fast fisk. Denne fisk var klart større, end dem vi hidtil havde været i kontakt med. Efter en god fight landede Lars en rigtig flot fisk på 50 cm. Jeg havde lidt mere kontakt og mistede en målsfisk. Vi gik tilbage til der, hvor vi startede og jeg havde lidt hug, en mistet fisk og en UM'er mere, men det vilde solnedgangsbonanza udeblev. Men 12 fisk alle blanke i hænderne til to mand er da også meget godt. Jeg fik flest, men Lars nappede den største. Tillykke med den flotte fisk og succes med det nye Zpey Slow Intermidiate skydehoved, som Sigi, Jens og jeg har givet ham i gave. Skit fiske derude, og kan være vi ses på kysten.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden