05-10-2014

Isefjord nordøst

Fiskede med Sofie Grünbaum på et af mine favoritstræk i det fantastiske oktobervejr. Fiskede først et hotspot af uden kontakt. Gik længere ned af kysten, hvor Sofie mærkede en fisk. Jeg selv gik lidt længere fremme, og pludselige var der noget, som pillede ved fluen. Sagde jeg mærkede noget, og i det efterfølgende kast var den der, og en god fight begyndte. Kunne til sidst lande en blankfisk på 48 cm, som røg med hjem. Kort efter fik Sofie en UM'er. Vi fiskede videre i det aftagende lys, og jeg havde igen lidt pillen, og en fisk huggede men røg hurtigt af igen. Sofie fik 2 UM'ere mere, og som hun påpegede blev det 3-1 i det evindelige opgør spin kontra flue. Efter hvad jeg hører, så er det lidt blandet fiskeri i fjordene med målsfisk og stadig mange UM'ere, men der er flere blanke imellem og dagsfiskeriet er begyndt at køre. Har til gengæld hørt om større fisk på den åbne kyst, men lur mig om de ikke er på vej til fjordene eller allerede er der.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden