01-10-2014

Roskilde fjord & Isefjord nord

Har aftenfisket i Roskilde Fjord, hvor jeg fik et godt hug, som virkelig tog fat i et efterfølgende langt udløb. Var dog lidt i tvivl om det var en havørred. Og ganske rigtigt var det en fed fejlkroget hornfisk, da jeg endelig fik den ind. Har før oplevet, at de fighter helt vildt her om efteråret. Har også snakket med Lars Hjelmsø, som fiskede i Isefjorden, men de havde kun kontakt med UM'ere. Som tidligere nævnt er der lidt langt mellem fisk med størrelse på for tiden. Fiskede med Johnny i det nordlige Isefjord i går. Fangede to UM'ere og havde flere hug, og så flere fisk, men de store udeblev igen. Den ene manglede fedtfinnen, som jo viser, at der er tale om en udsat fisk jævnfør den undersøgelse om de udsatte fisks genfangsts andel, som jeg tidligere har omtalt.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden