26-09-2014

Isefjord nordøst og midt.

Har fisket på lidt forskelige pladser, da vinden har været temmelig udfordrende denne uge. Har kun fået en enkelt UM'er og ikke anden kontakt. Har "kæmpet" med uklart vand, drivende ålegræs og ugunstig vind, og det virker som om, der er lidt stilstand i fiskeriet. Det er også, hvad jeg hører fra andre. Havde dog Jens Bang i telefonen, som fortalte, at han lige havde været en plads på Nordkysten, hvor han havde set en rigtig stor farvet fisk. Han skød den til 4-5 kilo, og den havde været inden for kastehold. Han havde straks kastet derhen, og havde en bule efter fluen to gange men intet hug. Han vidste ikke, om det var den store eller andre fisk, men pulsen var høj ifølge ham selv, da det jo ikke er tit, vi ser den størrelse fisk. Mit råd til weekendens fiskeri, hvor de lover okay vejr og vind, er som altid at få affisket noget vand og evt. prøve den åbne kyst, da der pt. er mange UM'ere i fjorden, man skal jo aldrig sige aldrig.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden