20-09-2014

Isefjord nord

Aftenfiskede et par timer ved samme hotspot som sidst. Fiskede strækket igennem flere gange, men det var først, da solen var gået ned, at jeg fik et par UM'ere, men de store mærkede jeg ikke noget til denne aften. Har på det seneste både fanget UM’ere og farvede fisk, og da det nu er september vil der komme endnu flere farvede fisk, og så er det op til den enkelte om en letfarvet fisk skal med hjem eller genudsættes. Men husk at behandle dem forsigtigt og først slippe dem, når de selv kan holde sig på ret køl, hvis I vælger at genudsætte. Særligt hvis det er fisk med størrelse på, da det, oftere end du tror, er vildfisk.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden