17-09-2014

Isefjorden nord

Fiskede i går aftes på en af de nordlige pladser med Lars Hjelmsø. Startede ved 5-tiden og så lidt UM'ere og havde flere hug, og Lars havde nogle følgere, og til sidst fik Lars en UM'er. Herefter fiskede vi et lang stræk uden kontakt. Klokken var efterhånden blev halv 8, og solen var gået ned. Lars kørte hjemad, men jeg ville lige prøve et andet stræk i det aftagende lys. Havde et enkelt hug og helt til sidst på stækket så jeg i det sidste lys en bule efter fluen, og kort efter huggede en ørred. Efter flere udløb landede jeg en blank ørred på ca. 46 cm i mørket. Så det betalte sig at udnytte det sidste lys.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden