11-09-2014

Isefjorden midt

Fiskede et par timer på en plads, som lå lidt sydligere end sidst sammen med Sofie Grünbaum. Så et par UM'ere, og Sofie fangede sin første havørred. Jeg selv havde et hug men ellers intet. Har ellers hørt om fangster fra flere steder i både Isefjorden og Roskilde Fjord, og så langt nede som Vellerup Vig, så det kan ikke vare længe før alle pladser fisker. Dog stadig mange trådalger ved lavvande, så brug flydeline og let belastede fluer.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden