09-09-2014

Isefjord nord

Har fisket de sidste par aftener på samme hotspot som tidligere. Den ene aften sammen med Jens Bang. Vejret var godt nok vildt med massive regnbyger. Det var også mere lavvandet end de andre gange, og vi var derfor nødt til at opsøge det stræk med det dybeste vand grundet de mange trådalger. Fiskene var dog i hugget, og først mistede Jens en UM'er, og kort efter fik jeg en letfarvet sidst i fyrrene. Kort efter var det Jens' tur igen med en 50+ fisk. På tilbagevejen fik Jens også en målsfisk. Fiskede til det blev helt mørkt, men der skete ikke mere. I går aftes fiskede jeg så med Johnny, og det var blevet endnu mere lavvandet. Vi fik dog en UM'er hver, men de store udeblev denne aften. Men kom afsted til kysten, for det sker nu...

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden