05-09-2014

Isefjord nord

Morgenfiskede igen på samme plads, hvor jeg tidligere på ugen havde kontakt. Ved første gennemfiskning mærkede eller så jeg ikke noget. Prøvede et andet stræk og hen over et rev huggede en god fisk. Efter endnu en god fight landede jeg en velnæret letfarvet fisk på 48 cm. Fiskede mig tilbage mod bilen og midt på strækket havde jeg en følger, som huggede uden at blive hængende. Sekunder efter så jeg en fisk springe til venstre for mig. Kastede hurtigt derhen og efter få strip huggede en målsfisk, som jeg landede kort efter. Længere henne fik jeg en UM'er og havde flere hug. Var på pladsen kl 6 men mest gang i den mellem halv 8 og 8, så der er også fisk op af dagen nu, selvom solen er fremme. Vandtemperatuen er nu ca. 16 grader.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden