01-09-2014

Isefjord nord

Var på en hurtig morgentur til en af pladserne i den nordlige del af fjorden. Startede kl. 6 og mærkede først lidt hornfisk, og da jeg nærmede mig revet, havde jeg en pæn følger, som fulgte med helt ind dog uden at hugge. Fiskede resten af strækket af uden yderligere kontakt og besluttede at vende om og fiske mig tilbage mod bilen, da arbejdet kaldte. Da jeg havde fisket mig igennem det sidste rev og egentlig skulle til at slutte, havde jeg lidt småhug ligesom hornfisk. Så jeg strippede fluen hurtigere, og til min overaskelse huggede en pæn ørred. Fik landet den efter en god fight og genudsatte den efterfølgende og var så klar til arbejde ovenpå en dejlig oplevese. Havde dog ikke helt fået nok, så om aftenen fiskede jeg på en anden plads, som ligger lidt nordligere sammen med Johnny. Vi så 3 UM'ere springe, og til sidst fik jeg en UM'er, men de store så vi ikke noget til. Har dog hørt om flere flotte fisk fra fjorden, så det er bare med at komme afsted, da der sker noget nu.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden