28-08-2014

Isefjord nord

Aftenfiskede på en anden plads i den nordlige del af Isefjorden sammen med Sofie Grünbaum. Havde hurtigt et hug igen - nok småhornfisk. Fiskede strækket igennem et par gange og ved halv ni tiden fik jeg hug af en god fisk. Mistede den desværre efter flere høje spring. Ellers en 50+ farvet fisk i topkondition. Vi så også 3 fisk springe. Den ene stor som en lille gravhund iflg. Sofie. Ved halv ti tiden så vi to fisk mere vise sig, og efterfølgende havde jeg en del hug og til sidst fangede jeg en UM'er. Alt kontakt på Alivereje oliven/kobber med UV

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden