26-08-2014

Isefjord nord

Var på en aftentur til sammen spot som i sidste uge. Startede samme sted og fik denne gang fisket resten af strækket af. Havde et par enkelte træk i fluen og så en fisk - nok små hornfisk. På tilbagevejen prøvede jeg lige hotspottet fra sidst, og da jeg var ved at løfte fluen til nyt kast, huggede en ørred helt inde i træskoene. Havde den på et godt stykke tid med flere udløb, men den var selvfølgelig dårligt kroget og slog sig af til sidst. Men de er der, ikke mange endnu men det er helt klart ved at ske. Vejrskiftet og temperaturfaldet har haft en meget positiv effekt på fiskeriet. Ved at Lars Juel også har haft rigtig godt gang i den vestpå. Har også læst flg. fangstrapport på Go Fishings blog

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden