18-08-2014

Isefjord nord

Havde snakket med Jens Bang om, at det efterårslignende vejr måske havde sat gang i trækket mod fjordene, og da vi havde hørt om godt fiskeri på den åbne kyst, besluttede jeg at tage en aftentur til fjorden. Da jeg kom frem kunne jeg se, at det var højvandet, og der var godt gang i vandet. Da jeg vadede ud kunne jeg se, der var lidt svæv i vandet. Fiskede strækket af og midt på stykket fik jeg et godt hug ved 8-tiden. Kunne med det samme mærke, at det var en god fisk, som ruskede godt i stangen. Efter en god fight fik jeg landet fisken til et par hurtige billeder, inden jeg ville genudsætte den, da det helt klart var en trækkende fisk. Måtte dog stå rigtig længe med den, inden den var klar igen, og det skyldes sikkert de høje vandtemperaturer, som de også har beskrevet på Skjernådalens hjemmeside i forbindelse med genudsætningen af laks. Så det gælder om at være tålmodig og vente til fisken selv kan holde sig på ret køl. Men en fantatisk oplevelse med en flot letfarvet fisk på 58 cm ved lidt af et sats, men som Jens Bang sagde, skal der jo være en, som først fanger de indtrækkende fisk i fjorden...

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden