12-08-2014

Aftentur til Nordkysten

Tog en hurtig aftentur til Nordkysten i går aftes. Var fremme kl. halv ni, og kysten så indbydende ud på trods den hårde blæst, men den kom jo fra et gunsigt hjørne. Fiskede på et lille stenrev, og ved 2. gennemfiskning huggede en ørred min Alivereje nu med UV - helt ude i kastet. Håndlandede den efter en god fight. Nogle gange er det ganske simpelt, men som altid er det besøgstiden og pladsvalget, som gør udslaget. En kollega fortalte mig, at han også havde haft kontakt i Isefjorden i går aftes. Godt nok UM'ere men der var mange af dem, og de indikerer, at der er noget på gang i fjordene.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden