10-08-2014

Torsk på Øresund.

Var på Øresund med Lars Hjelmsø og hans båd Freja for at fiske og hygge. Vi fandt en god skrænt, og fik hurtigt kontant med torskene. Det blev til et par forrygende timer med i perioder hug i hvert kast og et sluresultat på ca. 35 torsk op til 1½ kg i hænderne til os to på ca. 3 timer. Godt nok på spin og jig, men skal helt klart prøves med fluestangen, fastsink skydehoved og krabbefluer. Men dejligt med lidt flex ovenpå den sidste tids ørkenvandring...

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden