09-08-2014

Kystfiskeri i varmen

Har siden sidst haft en morgen med Jens Bang til Møn, men vi ramte forkert mht. vind. Lidt ærgeligt at køre så langt og så stå op til uklart vand, men der er Møn jo altid et sats. Det var fiskbart, men personligt mister jeg troen på fiskeriet, når vandet er uklart, men jeg ved, at andre har haft succes under sådanne forhold. Vi trak dog et nitte, selvom vi prøvede forskellige pladser. Rent fiskemæssigt er det også et meget lille vindue fra kl. 4 til 6, inden solen får alvor får magt, og de fleste fisk trækker ud igen. Men vi blev en erfaring rigere, og der er usædvanligt smukt på Møn. Har også prøvet lidt forskellige pladser i den nordlige del af Isefjorden, men de var algeramte og med meget lidt gang i vandet, og jeg hverken så eller mærkede noget. Har til gengæld hørt, at de vestvendte rev stadig fisker godt aften, nat og meget tidlig morgen, men der er selvfølgelig undtagelser, hvor der er fisk under land om dagen på dybe eller strømfyldte pladser.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden