30-07-2014

Ferie til den svenske vestkyst.

Har været på MC tur med Sofie Grünbaum til Göteborg området, hvor vi også fik fisket lidt. men som så ofte før uden fangst i en knaldhed juli. Har tidligere fisket om sommeren i Sverige uden de store fanngstmæssige resultater, så udover succes i Mörrum har jeg stadig tilgode at opleve, hvad det efter sigende fantastiske lystfiskerland har at byde på. Fiskede lidt fra land i Skærgården og i Vänern med lidt aborre småfølgere som eneste resultat. Til gengæld i fantastiske omgivelser rent naturmæssigt. Blev også lidt interesseret i Örekilselven ved Munkedal nord for Göteborg, som efter turistbrochurerne er en af Sveriges bedste lakseelve, og nu hvor Mörrum er ramt af sygdom, kunne det være interessant at prøve de vestvendte åer. På hjemturen kørte vi indenom Falkenberg, hvor lakseførende Ätran jo løber.Den så rigtig god ud og med et dejligt flufiskestræk, og så er det billigt kun 120 svenske om dagen. Der var fanget godt med fisk i hele juli, og største laks var på 6 kilo. Så fire laks springe mens vi var der, så blev godt "sugan" på at fiske, men det må blive en anden gang. Se mere på http://visitfalkenberg.se/fiske/

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden