20-07-2014

Ferie på Røsnæs

Har været i sommerhus på Røsnæs og har prøvet revet nogle gange, når det passede. Har fisket i regn og rusk, om aftenen og fra kl halv fem uden resultat. Jeg hverken så eller mærkede noget. Så dog en aften nogle spinnefiskere, som stod langt ude på revet, have kontakt helt ude i kastet og efterfølgende lande en målsfisk. Så konklusionen og mit råd også efter sidste uges erfaringer må være at fiske om aftenen og ind i mørket og indtil det første lys. Da ørrederne kun er tæt under land der, så de kan nåes med flue. Og særligt i denne og kommende meget varme tid.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden