10-07-2014

Natfiskeri på Vestsjælland

Var taget til et af de klassiske rev på Vestsjælland for at natfiske med Jens Bang. Var fremme ved revet halv ti, og vi havde det hele for os selv. Strømmen skulle være udadgående hele natten, men da vi gik i gang, var der ingen strøm. Vi så dog et par fisk men ingen kontakt. Da strømmen begyndte at løbe, kom der mere gang i vandet, og strømmen tiltog hurtigt. Jens havde pludselig hug, og han landede en pæn fisk på 47 cm efter en god fight. Jens fortalte, at han bare havde ladet fluen svinge rundt i den kraftige strøm. Jeg gjorde det samme, og kort efter fangede jeg en målsfisk og lige efter en UM'er. Fiskeriet døde lidt, og vi drak kaffe og spiste Snøfler på stranden. Da lyset tiltog fik jeg endnu en UM'er og havde et par hug, men den aktivivitet, som der plejer at være i det første lys udeblev. Strømmen var også blevet meget kraftig, og vandstanden var faldet en hel del. Men fire fisk i hænderne en varm juli nat er da helt okay.

Keld Juul

Kommentarer

Lars Juel Hansen

Hej Keld

Dejligt at hører i havde en god tur til Vestsjælland

11.07.2014 18:50

Vi må lige snakke sammen da jeg også tager vest på noget morgenfiskeri en af de næste dage ...,

Tight lines

Lars

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden