01-07-2014

Natfiskeri på Stevns

Jeg var på pladsen ved Stevns kl. 21, da der er blevet taget et par gode fisk på det seneste, så jeg syntes, det var et sats værd. Se mere på http://stevnsfisker.blogspot.dk/  Havde tjekket strøm på farvandsudsigter, og det så lovende ud. Gjorde klar og gik de 700m hen til pynten, hvor jeg en december fangede en rigtig tyk blankfisk på 3,6 kg. Så lidt liv i overfladen da jeg startede med at fiske - nok tobiser og små hornfisk. Havde ikke mærket noget, før det blev mørkt, da der pludselig var hug. Fik hurtigt fisken tæt på land, og i mørket anså jeg det for at være en lille torsk. Til min overraskelse var det dog en pæn aborre, som havde taget min sorte Alivereje. Den fik friheden igen efter et par fotos. Fiskede natten igennem med lange pauser, hvor jeg gav pladsen ro, da det tidligere har været vores erfaring, at der så kan komme fisk ind. Det skete dog ikke denne nat, og der kom aldrig rigtig gang i strømmen. Udover lidt liv i overfladen og en set undermåler, skete der ikke mere, og jeg kørte hjemover ved 4-tiden.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden