29-06-2014

Bækørred fiskeri

Aftenfiskede efter lidt bækørreder i en lille lokal å. Da åen er meget smal og bevoksningen er meget høj for tiden, er der tale om rullekast og derefter fire noget line ud, og lade flydelinen fører den lette Red Tag flue ned ad åen, og derefter nymfe fluen hjem. Så hurtigt en fisk som jagede og efter lidt snigen, lagde jeg fluen ud, hvor den havde vist sig. Der skulle et par "kast" til før den huggede. Efter et par billeder svømmede den tilbage til sin standplads igen. Da det blev mere mørkt kom der mere aktivitet, og jeg så flere fisk og havde en mere på, som dog slog sig af. Men en dejlig aften som viser, at det betaler at gøre noget ved de fysiske forhold samt vandkvalitet. Særligt i vores skamferede sjællandske åer.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden