22-06-2014

Roskilde fjord

Aftenfiskede ved en af strømrenderne i Roskilde fjord. Der var godt gang i strømmen, som var indadgående. Havde lidt hornfiskehug og så nogle stykker. Da "mørket" havde lagt sig, selvom det jo ikke er meget sidst i juni, kom der lidt mere liv, og jeg så nogle fisk springe lige på kanten af strømrenden. Sandsynligvis småørreder og mindre hornfisk, men ingen af dem ville andet end at nappe i fluen, selvom jeg kastede lige til dem. Det eneste som blev hængende var en fejlkroget hundestejle, som var kommet for tæt på min "Pattegris". Så den store gevinst udeblev.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden