15-06-2014

Nordvestsjælland

Havde planlagt at fiske et godt stykke ind i natten men fremme ved kystpladsen, så jeg, at der var mere vind, end jeg regnede med og tilmed fra en mere nordlig retning. Det så dog okay ud, så jeg begyndte at fiske mig mod revet. Havde hurtigt kontakt med hornfisk og fangede et par stykker. Da jeg kom til selve revet var vinden tiltaget, men da jeg lagde et langt kast til højre for revet huggede en pæn ørred helt ude på min tobisflue. Fik den dog hurtigt forholdsvis tæt på, men den tog et par udløb og kort efter mistede krogen desværre sit tag. Vinden og bølgerne tiltog yderligere og efter at have givet revet mere end en time, besluttede jeg at køre hjemad efter endnu en dejlig aften på kysten men med vinden som modspiller i stedet for medspiller.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden