09-06-2014

Isefjord nord

Var oppe kl. 4 for at tage morgentrækket. Startede på Nordkysten kl. kvart i 5, men bølgerne var simpelthen for høje, selvom vinden ikke var noget problem trods nordlige retninger. Rykkede til en plads tæt på i den nordlige del af Isefjorden. Havde gennemfisket hotspottet en gang, men da jeg gik igennem det igen, huggede en ørred, som efter en god fight blev håndlandet. Dejlig junifisk på 41cm, som røg med hjem til husholdningen. Fiskede opmuntret videre men mærkede ikke yderligere.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden