04-06-2014

TV indslag til Lorry

Var på kysten i forbindelse med et TV indslag til Lorry sammen med Lars "seatrout4you" Juel og Danny. Oliver inerviewede og filmede, og vi fortalte om vores forhold til fluefiskeri. Men vi formåede ikke at levere de store fangster udover lidt hornfiskehug og en nyudsat smolt til Lars. Det er altid svært at levere fisk på bestilling. Til gengæld var der et rigtigt flot lys, så Oliver var godt tilfreds. Så husk at se TV2 Lorry søndag 19.30, hvor vi er med i et indslag.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden