20-05-2014

Stadig horndrøn

Har fisket lidt på kysten, men det er helt klart hornfiskene, som har overtaget på de pladser, jeg har været på. Var dog ude med Johnny i går, og han fik sin første havørred på flue. Godt nok en undermåler, men for en som hidtil troede, at det med flue var helt uopnåeligt for ham, var det en stor tilfredsstillelse... Så nu har han både fanget ørred og hornfisk på sammen tur og dermed udfisket guiden...

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden