10-05-2014

Fisk med ungerne

Nu når hele kysten er invaderet med horndrøn, så tag ungerne med og fisk, da der ikke findes bedre øvefisk en hornfisk. Der er næsten fangstgarenti, og selvom blink og silkesnor plejer at fungere, så er der nu ikke noget, som slår silde- eller hornfiskestrimler, hvilket Carla og jeg måtte erfare, da hun indtil da, syntes det var lidt kedeligt og koldt. Så kom afsted med unger og barnlige sjæle.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden