08-05-2014

Horndrøn og små ørreder

Var i den nordøstlige del af Isefjorden på en aftentur, hvor jeg havde rigtig meget kontakt med hornfisk og en enkelt målsørred. Fangede også 2 af de netop udsatte fisk, som er lette at kende på størrelsen og den manglende fedtfinne. Fedtfinnen er netop afklippet for at identificere de udsatte fisk i forbindelse med en undersøgelse, hvor man vil belyse antallet af vilde og udsatte fisk ved genfangst. Der er nemlig noget, som tyder på, at de udsatte fisk ikke har den procentvise andel, som udsætningerne ellers skulle give i forhold til vildfisk, da vildfisk har en større overlevelse per smolt. Men pas stadig godt på dem og find et andet kyststræk, hvis det vrimler med dem, der hvor du er.

Keld Juul

Kommentarer

Keld Juul

12.05.2014 09:03

Hej Lars. Ja præcis. Det er ikke appetit, de mangler, og vi ved jo nogle af dem bliver store...

Lars Juel Hansen

Hej Keld

10.05.2014 21:15

De små ørreder er at finde hele vejen ned mod Munkholm og de tager gerne end fluer selvom den fylder hele munden

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden