06-05-2014

Mange horndrøn og manglende havørreder....

Har fisket på de samme pladser, som gav mig godt fiskeri i foregående uge, men har kun fået en enkelt UM'er samt rigtig mange hornfisk. Har til gengæld haft et lille hold med ude og kastetræne. Og sjældent har jeg set en som Søren ha' styr på bageste stop. Johnny har opnået okay kastelængde og haft havørredhug og fanget hornfisk, så han nærmer sig, som han siger. Hornfisken er jo også god at øve på, så man har fornemmelsen, når havørreden hugger.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden