25-04-2014

Isefjord nord

Startede kl 8 ved revet og havde ret hurtigt nogle hug, som jeg troede var hornfisk, men da jeg lagde et kast ind over revet fik jeg en havørred på 43 cm. Fiskede et længere stræk inden der var kontakt igen, da jeg fik en på 42 cm. Kastet efter fik jeg en rigtig flot fisk på 50 cm, som fightede rigtig godt. Den sprang mange gange, og jeg har aldrig set en havørred springe så højt. Jens Bang stødte til, og kort tid efter så vi fisk i overfladen. Vi kastede til dem og Jens fik en målsfisk og kort tid efter endnu en målsfisk. Senere kom Lars Hjelmsø. Han startede med at få lidt hornfisk og kort efter en ørred på 43 cm. Jeg var nødt til at tage hjem, men de andre fortsatte. Lars blev længst og fik en målsfisk mere samt to UM'ere. Så 9 fisk i hænderne til os tre i alt. Men der var klart mest gang i den om morgenen.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden