18-04-2014

Roskilde fjord & Isefjord nordøst

Var afsted over middag i dag og prøvede 3 pladser i den sydlige del af Roskilde fjord. Den ene af dem ny. Så lovende ud men nok mere en efterår/vinterplads. Selvom forholdene var fine dog lidt stille, mærkede eller så jeg intet. Som et sidste forsøg kørte jeg hen, hvor jeg havde godt fiskeri i går. Der var mere gang i vandet og lidt mere vind, som desuden drejede og tiltog, hvilket ikke gjorde det lettere at kaste. Fik dog en rigtig flot blankfisk på 48 cm, som igen tog KJM Worm. Rigtig flot fisk på en dag, hvor det ikke var let grundet nordlige vindretninger.
Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden