17-04-2014

Isefjord nordøst

Var afsted igen sidst på dagen i det stormfulde vejr. Fik tre blankfisk på 42, 43 og 44 cm, og alle på KJM Worm som jeg brugte grundet den netop overstået fuldmåne. Fik de to første fisk ret hurtigt, men vinden tiltog mere og mere, og fiskeriet døde lidt men fik en mere i de nærmest stormlignende tilstande. De fightede alle rigtig godt med mange spring, men de havde alle taget fluen rigtig hårdt i det voldsomme vejr og var derfor godt kroget. Tog kun en med hjem til påskefrokosten. En dag hvor man godt ku' have siddet lunt og godt under tæppet med al den regn og blæst, men så havde jeg jo ikke fået de fiskeoplevelser.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden