14-04-2014

Roskilde fjord fortsat

Nåede lige en aftentur til hotspottet fra i går sammen med Johnny, som jeg er ved at lære at fluefiske. Da vi kom ud i vandet, så vi, at det var meget uklart grundet den hårde NV vind. Vi fiskede derudaf, og jeg tvivlede egentlig noget på forehavende, da der pludselig var hug lige på kanten mellem klart og uklart vand. Efter endnu en god fight kunne jeg lande en smelfed fjordørred på 42 cm. Den var rigtig godt kroget på KJM Worm, som jeg brugte grundet gårsdagens fangst. Vi fiskede videre indtil fuldmånen viste sig, men vi mærkede ikke mere. 

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden