14-04-2014

Roskilde fjord

Havde lige nogle timer i dag og måtte bare ud igen efter den mistede fisk i går. Prøvede selvfølgelig at fiske samme sted men måtte opgive grundet den hårde vind. Rykkede til en plads i Roskilde fjord, men der var det for højvandet. Rykkede lidt længere ned af kysten, hvor jeg havde en formodning om, at jeg kunne nå ud til det mørke, men jeg havde aldrig fisket der før. Ganske rigtigt var det muligt at komme ud til det mørke, men det var godt nok højvandet. Fiskede et ret langt stykke, da der pludselig var hug lige på kanten af det mørke. Efter en super fight kunne jeg lande en blankfisk i perfekt kondition på 61 cm og 3 kg. Fuldstændig præget af jagtinstinktet med løse skæl og proppet med børsteorm. Så fik en ret god trøstpremie men ikke nær så stor som den mistede i går. Som Jens Bang skrev til mig, betaler det sig at tænke anderledes. 

Keld Juul

Kommentarer

Keld Juul

14.04.2014 13:30

Tak skal du ha'. Og ja skal da bestemt prøve samme hotdpot igen. Tight lines til dig også Keld Juul

Lars Juel Hansen

Stort tillykke med den flotte "fjord-gris"

Dejligt at hører der er gang i børsteormene

Du må da hellere ud på det samme spot igen

Tight Lines

Lars

13.04.2014 21:48

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden