12-04-2014

Isefjord nordøst

Var igen ude nogle timer. Det var ret lavvandet og blæste noget mere, end jeg regnede med. Nåede at fiske et stykke i de perfekte forhold, da jeg fik et kanonhug på kort line. Kunne straks mærke, at det var en rigtig god fisk. Den gik fri af vandet, og den var bare pæn. Lod den løbe med løslinen, men da den havde trukket det ud, fortsatte den bare i et langt udløb. Desværre sprang den igen på lang line, og krogen mistede sit hold. Har kun oplevet en Stevnsfisk med lige så lange udløb. Kom efterfølgende i tvivl om, det måske var en af de undslupne buer, men så har den da fået haleroret tilbage i forhold til dem, jeg fangede i dec. Var temmelig rystet bagefter, men havde et par hug og fangede en målsfisk. Igen en superdag på kysten men får aldrig opklaret om det var en femkilos havørred eller en pæn bue. 

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden