06-04-2014

Isefjord nord fortsat

Var onsdag til forpremiere på Havørredens hemmeligheder 6 i Cinemateket i Kbh. Fin film som havde nogle fine klip og gode fluetips fra Claus Eriksen. Fik også en havørredsnak med Jens Bursell. Har efterfølgende fisket de samme pladser, som vi havde så godt fiskeri på i sidste uge. Men alle fiskene må været svømmet til Fyn, hvor de jo havde godt fiskeri til STO, for jeg har godt nok ikke haft særlig meget gang i den. Det samme gælder for dem jeg har snakket med. Har dog fået en UM'er og mistede en samt lidt hug. Men de var meget forsigtige og dem med størrelse på, så jeg ikke noget til. Også lidt for vindstille efter min smag. Troede ellers varmen ville sætte skub i fiskeriet ovenpå sidste uges kulde, men der er jo aldrig nogen facitliste. 

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden