29-03-2014

Isefjord nord

Var afsted med Lars, og første stop havde vi ret hurtigt kontakt med fisk. Lars fiskede med spin og havde nogle følgere og kort tid efter fast fisk. Jeg gik lige ved siden af og lagde fluen ud sammen sted, og så var der dobbelt hug. En målsfisk og en UM'er, som begge fightede rigtig godt. Min satte sig i blæretangen, og jeg måtte stikke armen ned og løfte den fri. Netop kombien af spin og flue har Lars og jeg rigtig gode erfaringer med, idet Lars nogle gange trække fiskene ind, og vi får så begge fisk, når de er under land. Og særligt om foråret er det jo ofte kort tid, og så får vi maksimalt ud af det ved at fiske tæt sammen. Efter lidt tid fik jeg en til på 42 og Lars fik også en UM'er, og vi mistede en fisk hver og havde nogle hug. Fiskeriet døde lidt, da det blev meget lavvandet, men det lykkedes mig at få en UM'er mere, inden vi besluttede at rykke til hotspottet, hvor Lars havde haft godt fiskeri aftenen før. Da vi var ankommet, fiskede vi strækket igennem uden kontakt, og holdt derfor en drikkepause med Jens Bang, som lige kiggede forbi. Vi fiskede igen uden kontakt og overvejede at gå lidt længere op af kysten, men Lars syntes, vi lige skulle prøve revet igen, og så var der fisk inde. Lars fik en UM'er, og jeg fik en kort efter, og så var der bare gang i den. Masser af hug og mistede fisk, og da det sluttede, havde vi fået 3 hver med en pæn på 47 og en nedgænger på 50, som de største. Så 21 fisk i hænderne til to mand på to dage, og det evige opgør mellem spin og flue sluttede som oftest uafgjort. 

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden