28-03-2014

Isefjorden vest

Fiskede på den vestlige side af Isefjorden. Var lidt koldt til at starte med men fik ret hurtigt en UM'er. Da solen kom frem kom der lidt mere gang i fiskeriet og havde en pæn fisk på, som røg af i et spring. Skiftede plads og fik ret hurtigt en UM'er til men på trods af, at jeg fiskede et langt stykke mærkede jeg ikke mere. Kørte tilbage, hvor jeg startede og fik to UM'ere mere og havde en del hug, men da solen gik ned døde fiskeriet. En dag hvor vandtempereturen kom op, men til gengæld var det ekstremt lavvandet og ikke ret meget vind, så ikke lige mine favoritforhold.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden