22-03-2014

Isefjord øst

Fiskede på den østlige side af Isefjorden. En af de dage, hvor der skulle køres efter fiskene, og jeg fandet dem først det tredje sted, jeg prøvede. Havde ret hurtigt en blank tyksak på, som desværre røg af på trods af trekrog og L-rig. Fiskede videre og så en fisk gå helt fri af vandet. Skyndte mig at vade på kastehold og lagde et kast ud, hvor fisken havde vist sig. Der skulle ikke mange strip til, før der var fast fisk på Pattegrisen. Efter en god fight kunne jeg lande en blank på 49 cm. Der findes ikke bedre fiskeri, end at kaste til sete fisk,som så hugger. Mærkede ikke mere på en dag, hvor der igen skulle arbejdes for fiskene.

Keld Juul

Kommentarer

Lars Juel Hansen

Hej Keld

Fin havørred du har fået der på østsiden

26.03.2014 22:18

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden