20-03-2014

Nordlige Isefjord

Var i fjorden efter arbejde i det dejlige solrige vejr. Dog ret blæsende fra sydvest. Havde fisket et langt stræk før der var kontakt. Havde lidt pillen ved fluen, inden jeg fik en undermåler. Fiskede videre og kort tid efter havde jeg en 60+ efter fluen som kom ind fra venstre, idet jeg var ved at løfte fluen til nyt kast. Tror den så mig, og selvom jeg fiskede intensivt videre, var den væk. Fik en undermåler til og havde et par hug mere. Alt kontakt på KJM Worm bundet på rør.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden